Šta ih kod muških privuče na prvi pogled (rekle mi poznanice i prije)


Arijana ČULINA


ŽANA — Kad mu se ispod đempera nazire do­nja bila majca uz vrat.

ZDENA — Kad se ispod gaća naziru bokserice ili obične mudante, Bokserice me asociraju na neko komešanje, a kad mu uočim obične mudante, neiz­bježno počnen razmišljat na kojoj mu je on strani.

LUCA —Mot.

BRIGITA — Nabrekle žile na rukama.

NAIDA — Muška šaka i lipi dugi prsti sa zlat­nim prstenom.

LEA — Zlatni lančić oko vrata i privjesak koji mu uđe u usta pa ga cucla kad se sagne.

GLORIJA — Kad mu požute prsti od duvana.

MIRA — Kad se od bisa uzbudi, pa mu adamo-va jabučica skače gori doli.

MAJDA — Kad vadi plik para vezan gumicom za platit kavu.

REA — Kad raspali muziku u autu, nagazi na gas a lakat nasloni na otvoren prozor dok mu pro­maja mrsi kosu.

LINA — Kad otkopča zadnji botun od đins ko­šulje, a iz nje izviruje malo ljubavnog tapetića ilitiga dlačica sa prsiju.


ZRINKA — Kad stoji za šankom podbočen lak­tom jedne ruke, dok u drugoj drži čašu, pijucka i šara pogledom.

KARMELA — Kad neki zgodni tip miluje po kosi svoju curu i nježno je grli, a ja zamišljan da san ona.

GORANA — Ne uzbuđuje me tip posebno, već kad vidim muške mudante da se suše pa onda za­mišljan ko im je vlasnik.

NENA—Mene jako uzbuđuje Riki Martin kad ga gledam na televiziji i kad, dok piva, vrti kukovi­ma.

LILE — Mene najviše uzbuđuju brkovi, to me uzbuđuje za popizdit, dok me muški ljubi i još kad se malo iz nji ositi i miris duvana.

LARA — Mene uzbuđuju samo oženjeni muš­karci, jer ja iman puno posla i nemam vrimena tra­žit muške, s njima se sastajat i to. Kad za nekog znan daje oženjen, znan daje prosa kaki-taki test, da valja nekom, pa da onda ni meni ne more bit loš. To se u većini slučajeva i pokazalo ka točno.

KLARA — Mene najviše u muških uzbuđuje ono kad pribaci nogu priko noge, pa mu se kad ima kratke bičve vidi komad noge. Al ne uzbuđuju me svačije i bilo kakve nego samo dlakave, to jest što su dlakavije to me više uzbuđuju.

DRAGICA — Mene najviše uzbuđuje gledat muške među noge dok odaju pa pogađat di mu stoji, ima li bokserice il obične mudante, i koliki bi mu moga bit, a načisto me spizdi ono kad muški u prolice zavrnu rukave i malo otkopčaju botune oko vra­ta pa im se vide dlakave ruke i ostalo. Nekako, priko zime dok su svi zakopčani na to i zaboravni pa me onda proliće raspizdi, ali do jeseni se smirim.

ANE — Mene jako uzbudi kad vidim dok se vozin auton kako neki muški piša uz cestu.

ROZA — Mene uzbuđuju samo intelektualci s malim očalima, malo ćelavi, sređeni, s kravatama i lakiranim cipelama. Uvik mislim kako puno rade pa im triba jedna da ih mazi i pazi na njih. Kad takog vidin odma mi se nešto doli pokrene, uzela bi takog u krilo i gladila ga po ćelavoj mu ćeli.

NATAŠA — Mene super pale kompjuteraši jer imaju malo veći stomak od sidenja prid kompjuto­rom, pa uvik mislim kako mora bit lipo stisnit se uz takog pa te onda taj stomačić lipo grije i ljulja. Kod tih me kompjuteraša još uzbuđuje što su pametni za popizdit.

MERI — Mene uzbuđuju intelektualci. Važno mije samo daje neko pametan, a onda ako je pame­tan more izgledat bilo kako, more bit i mali debeli ili veliki debeli samo da je pametan i da pametno govori.

DINA — Mene uzbuđuje guzica, prava muška, utegnuta u uskim rebatinkama. Gola mi nije nešto jer se često zna desit da kad ju ništa ne drži na okupu i nije Bog zna šta.

SUZANA — Mene strašno uzbudi kad muški na kraju utakmice izmjenjuju znojave majce pa im se vide lipa sportski razvijena tila. Zato kad neman muškog doma gledan utakmicu.

BRANKA — Mene jako uzbuđuje veliki gvoz­deni sat na dobro razvijenoj dlakavoj muškoj ruci, to kad vidim popizdim, samo što se često zna dogo­dit da na drugoj vidim zlatnu tanku narukvicu pa se odma oladim.

BOSE — Samo me jedna stvar može uzbudit: nagelirana kosa.

DARA — Mene jako uzbuđuju muški koji po ulici vode i nosaju dicu, ali samo kad in nisu žene u blizini. Onda odma ositim miris dičijeg šampona, pomišan s mirisom pitralona i duvana i pomislim kako bi bila dobra i malom, a i tati.

SNJEŽANA — Uzbuđuju me samo dlakavi muškarci, kad mi muški nije dlakav iman osjećaj da grlim linoleum.

VIKI—Jako me uzbuđuju muški koji nose bile bokserice, ali one stisnute uz tilo. Samo šta to još nisam vidila u životu već samo na slici.

ZORA — Mene jako uzbudi muškarac sa ras­tavljenim zubima jer mi se to u jednom ranijem slu­čaju pokazalo ka neponovljiva komparativna pred­nost.

SLAVICA — Mene uzbuđuju samo muškarci u uniformama, od vojnih lica do policajaca. Nisu loši ni vozači tramvaja i autobusa, a i kod pripadnika gradske čistoće ta uniforma je nešto bez čega ih nikad ne bi uočila.

MARIJANA—Mene uzbuđuju samo tipovi ala Miso Kovač, koji nose raskopčanu košulju pa im se tri-četri zlatna lanca zamrse o dlake na prsima.

SANJA — Jako me dugo nije ništa uzbuđivalo, ali nigdi prije, kad sam išla na fitnes, nisu bila dobro zatvorena vrata muške svlačionice pa sam onako u letu malo provirila. Nije to bilo ništa posebno, par muških guzica, para iz tuševa i kiseli miris iz zno-javih maica, bičava i patika. Ali u tome je bilo nečega privlačnog.

MARE — Uzbuđuju me manualci. Snažni i muževni, brutalni, razvijeni. Zamišljam se ko Pal­čića u njihovom snažnom muškom zagrljaju i želim da me zgrabe divlje, seljački i brutalno mi utisnu filmski poljubac.


Travanj 2013.