Lepotica i zver - Moje sise ne vise


Chelsea Handler, američka TV voditeljka i komičarka još jednom je iznervirala pravoslavno pučanstvo, ali i licemere sa Instagrama, kada je objavila svoju fotografiju sa golim grudima, kao podsmeh na račun malenog Putina koji ima sve na svetu, osim par nedostatnih centimetara tu i tamo


Čelsi Hendler objavila je na Instagramu sliku u toplesu inspirisanu čuvenom erotskom fotografijom predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina koji, nagao po prirodi, do pola go jaše konja većeg od sebe.


Sasvim različite osobe: Jedna je promišljena, lepa i pametna, a druga je Putin
Sasvim različite osobe: Jedna je promišljena, lepa i pametna, a druga je Putin

Na spojenim fotografijama oboje jašu konja, bez majice, s tom razlikom što Čelsi nosi kacigu, naglašavajući da je njoj, za razliku od Putina koji raspolaže silnim naoružanjem, bezbednost na prvom mestu.


Uz fotografiju, Čelsi je dodala i komentar: “Sve što muškarac može da uradi, žena ima pravo da uradi bolje.


Zbog kršenja pravila o golotinji, međutim, Instagram je uklonio njenu sliku zbog golih grudi koje, btw, izgledaju odlično i ne vise kao Putinove sise, ničim zaklonjene iz poštovanja prema estetskom doživljaju gađenja.


Nakon što je Česli ponovo postavila uklonjenu fotografiju i posle još jedne intervencije ovih sa Instagrama koji ne trpe grudi odrasle i zrele žene, ali obožavaju sisice maloletnih devojčica koje internet koriste kao amsterdamske izloge, komičarka je napisala:

Uklanjanje ove fotografije je čist seksizam. Imam apsolutno pravo da ljudima dokažem da imam bolje telo od Vladimira Putina.


Preuzeto: e-novine


Studeni 2014.