U slobodno vrijeme


Kako se zabavljaju pojedini horoskopski znakovi u slobodno vrijeme.

 

OVAN: U slobodno vrijeme Ovan mora nekako sagorjeti energiju koje ima u neograničenim količinama. Njihov bi slobodan dan izgledao otprilike ovako: vožnja biciklom uz Mount Everest, zatim let preko oceana na zmaju, a navečer ludi provod u nekom diskoklubu.

BIK: U slobodno vrijeme Bikovi se izležavaju.  Uz grickanje čipsa i sličnih grickalica uživaju uz neku dobru knjigu na terasi ili u vrtu. Vole komunicirati i imati sve pod kontrolom. Ako je Bik dobrog raspoloženja, užitak je biti u njegovoj blizini.

BLIZANCI: Svoje slobodno vrijeme Blizanci provode na Internetu. Odjednom otvore barem 6 (slovima: šest) prozora. Čitaju neke e-zine ili kopaju po tražilicama, a pritom vise na chatu dopisujući se istovremeno i s petero ljudi, naravno o svemu i svačemu.

RAK: Rakovi k'o Rakovi - obiteljski! Svoje slobodno vrijeme vole provoditi kod kuće. Zvuči vam dosadno? E, pa njima ne zvuči! Rakovi u slobodno vrijeme pripremaju u kuhinji neki novi specijalitet ili spremaju sve za veliki roštilj koji su isplanirali.

LAV: U slobodno vrijeme Lavovi će odvesti svoju ljubav u kazalište. Naravno, platit će i karte, a uglavnom dobiju odlična mjesta. Nemojte se iznenaditi ako uhvatite Lava kako zapisuje rečenice iz predstave, naravno, one koje govori glavni lik, ili kako miče usnicama jer ih već zna napamet.


 

 

DJEVICA: Slobodno vrijeme Djevice će iskoristiti za pospremanje. Moraju napraviti ono što nisu stigle tijekom tjedna. One to vrijeme mogu iskoristiti za slaganje začina po abecedi ili šalica za kavu po bojama.

VAGA: Vage će u slobodno vrijeme otići na neku fancy izložbu i uz šampanjac razgledavati slike. I, što je još vjerojatnije, 'slučajno' će naletjeti na nekog stranca i započeti razgovor o nekoj od slika.

ŠKORPION: Slobodno vrijeme Škorpioni provode obilazeći dućane i kupujući stvari koje će mu upotpuniti garderobu: kožne čizme ili nešto od zmijske kože. Noć će provesti u nekom klubu, plešući i privlačeći pažnju svih prisutnih.

STRIJELAC: Svoje slobodno vrijeme Strijelci vole provoditi na svježem zraku. Čak su spremni i negdje otputovati, barem na jedan dan. Ujutro će iznenada spakirati voće, sendviče i neko piće i krenuti u nove avanture.

JARAC: Slobodno vrijeme Jarčevi provode u uredu. Barem dio slobodnog vremena jer vole sve napraviti na vrijeme. Međutim, moguće ih je nagovoriti i na zabavu - ako im kažete da vi častite.

VODENJAK: Slobodno vrijeme Vodenjaci će provesti u radionici radeći na novom patentu. Kada to završe, otići će u kupovinu najnovijih elektroničkih stvarčica ili moderne odjeće.

RIBE: Slobodno vrijeme Ribe provode na terasi uz ledeni čaj ili kavu, uživajući u hladovini nekog drveta i diveći se prirodi. A onda napisu pjesmu o svom sinoćnjem snu.

Siječanj 2011.