Zašto čefuri ne pričaju o seksu


Goran VOJNOVIĆ

 

jutros sam se opetu liftu furao s onom voditeljicom s osmog sprata. Jooj, šta bih joj radio. Stvarno je žestoka. Uživo je još bolja nego na teveu. I uvijek ekstra sređena. Štikle pa uske pantalone, da guza može miješati, sve ti se pobrka kad hodaš za njom. Meni je uvijek bilo glupo nešto dobacivati, i to. To mi je uvijek išlo na kurac. »Alo mala, bil ti meni dala!« »Halo mače, čestitamo!« i te slične papanske prijave. Samo, prevelik sam luzer da bih opet nešto drugo rekao. Za te stvari sam fakat tupko. Ona dođe u lift i lijepo zamiriše onim svojim parfemom, a ja se zabuljim u pod, i onda kad ona krene van iz lifta, idem polako za njom i gledam njeno dupence kako skače u pripijenim pantalonama. To je moj ljubavni život. Sranje. Da bih joj nešto rekao ili to, nema šanse. Sad, da bi me svakako odjebala i to znam, ali mi svejedno ide na kurac što nemam muda da nešto probam. Tačno je se bojim. Živ se userem kad je vidim.

I Adi i Dejan su slični luzeri, s tim da njih dvojica još izgledaju tako da ionako neće imat šta udarat neko vrijeme, jer Adi mora izrasti što prije, a Dejan se mora pobrinuti za bubuljice i to. Aco jedini mota te neke trebe, još one neke male čefurke iz osnovne, što mu ionako nikad ne daju, i onda popizdi pa ih ostavi pa ga poslije još pola godine zovu. Nas trojica smo, realno, katastrofa. Adi samo gleda porniće, a ja mislim da će mu se izlizati od njih, jer je mani­jak. Zna sve glumce iz pornića, što je bolesno, a onda još stalno drži predavanja o njima, pa kako pa šta, i dosadan je s tim, samo ga nekad ne možeš zaustavit. Najgore je kad počne objašnjavati kako Mirsad guzi Samiru. Meni je to fakat bolesno, ali Adi i to obrazlaže. Taman da izmišlja i da ga suce sto na sat, meni slabo dođe kad pomislim na Mirsada i Samiru. Imam osjećaj da mi se u životu ne bi digao kad bih njih dvoje čuo. Adi poslije još priča kako Mirsad drma neke kelnerice i ne znam koga još. Bolesno. Boga pitaj zašto to mora objašnjavat, ali njegova porodica je svakako pukla ko sandala. Prolupali.

Dejan opet stalno nešta dobacuje, i to one najvulgar­nije prijave, da onda sve koke kad nas vide odma bježe od nas. Jednom kad je dobacivao voditeljici skoro sam ga išamarao, jer je bio fakat odvratan. Pa zviždanje. Stalno. I to svakoj koja prođe. To su najčefurskiji potezi na svijetu. Da mi je znat ko je to izmislio.

Sto više razmišljam, sve mi se više čini da sa seksom i tim stvarima imam neke probleme. Jebi ga, da sam nor­malan još bih neku i sprčio. Onda još razmišljam da je to zato jer je kod nas kući seks tabu tema. Čefuri o seksu ne razgovaraju. To ne postoji. Mislim da se Radovan i Ranka nisu već sto godina. A i gdje bi, kad sam ja u su­sjednoj sobi, a zidovi na Fužinama da čujem Radovana kad šmrče. I kad je na televiziji kakav film, pa dvoje tamo počnu nešto mutiti i to, on odmah mijenja program. Ja ne mogu zamisliti da bih pitao Radovana ili Ranku kad su oni prvi put. Jebačina se spominje jedino kad se pričaju oni masni vicevi, ono kad Mujo guzi Fatu, i to. Drugačije nema šanse.

S Adijem, Dejanom i Acom isto ne razgovaram o tome. Ozbiljno mislim. Ionako se stalno zajebavamo kad Adi objašnjava kako bi guzio Tanju Ribič i Rebeku Dremelj, Dejan Jelenu Karleušu, a Aco Natašu Bekvalac. Ja ponavici kažem Severinu, pa me potom, mamicu im jebem, zajebavaju da sam ustaša. Dobre cice su nadnacionalna kategorija. Ali nikada ne pričamo ozbiljno o tome. Jer se svako boji da će ga drugi jebati u glavu ako kaže šta ga stvarno jebe. I svakako da bi. Kad bih ja rekao da se palim na voditeljicu, svaki put kad bi prošla, Dejan bi krenuo dobacivati: »Halo, voditeljce. Voditeljce. Marko bi te ziogu u tu tvoju guzu!«

Zato opet gledam u pod. Opet ima štikle i opet miri­še lift na njen parfem. I opet se otvore vrata lifta i opet sačekam da malo odmakne i idem za njom. Opet ima pripijene pantalone i opet miješa guza lijevo-desno, gore-dolje. Mašala dupence! I opet idem za njom do stanice i ona ide na bus, ja kao čekam sljedeći i onda kad bus ode, vratim se nazad pred blok.

Ali, ne mogu ga drkat na nju. Ne ide. Čudno je to, ali ne ide. Mogu na druge komšinice i školske drugarice, ali na nju ne mogu. Je li to zaljubljenost ili kakav drugi pičkin dim ne znam, samo znam da je taj moj ljubavni život totalno u kurcu i da sam ja totalno u kurcu i da i sljedeći put kad budemo sami u liftu neću ni zucnuti, nego ću opet buljiti u pod. Možda je i Radovan bio isti papak, ali još i veći, i zato sad ništa neće ni da priča o tome, jer mu je još uvijek tlaka. Jebi ga, krv nije voda.