Gastarbajterska zvjezda u usponu


Piše: Katarina Pejić
Piše: Katarina Pejić

Ona je iseljenička posvuduša u usponu, poznavateljica prilika i neprilika. Ona je majka , žena, kaže da je i domaćica kompatibilna s mikrovalnom skroz, ko lanč paket sve u jednom. Otkako se udala u Europu u borbi je da postane pravo „poznata“, uspješna žena. Pod motom naše a svjetsko!! Takve kao ona su zakonom zaštićene poput medvjeda. Lažna ona i sve na njoj lažno, što je udata nije važno za nju, bitno da ona uvjek nadje pravog za opelješit, nisu njoj mrski nit stariji, i starački zadah , sve će izdržat za bljesak blica poslije nekoliko medica da bude na stranici jet seta. Njeno društvo ima cjenu, ona je umjetnički ekspert, sve zna sta su rekli davno Meša, Andrić, Choelio, sipa facebook mudrost ko iz rukava, ona je promotorica nove ravnodušnosti.

Prava rasna popriličnog dekoltea“. Padaju muški na njene zadignute suknje ko na sportsku kladionicu, navukli se štaš!! .

Prostire se ona ko staza kad vidi da ima interesa. Vokabular joj je veoma često, obrnuto proporcijalan sa veličinom grudi. Njen karakter je na lizing al grabi ona prema vrhu i ne osvrće se za ruševinama iza sebe.

Kad vidi cilj sredstvo ne bira. Da bude blizu poznatih sve daje, ako joj ne posvete onoliko pažnje kolkio ona to traži već se ona snadje. Nema da će proći susret a da nije svoju raščupanu glavurdu gurnula u objektiv, otkrila je internet al otkriće češlja još nije. Vreba ta bešćutna proračunata karijeristica svoj plijen mudro, i svaki trenutak se koristi.

Al nema selekcije, koja mreža, koji medij, samo nek je njena slika okačena. Selebriti adrenalin je pravo napucava tako da ona ide po potrebi preko svih granica. Njoj je samo nebo granica al i to je nije upitno ako ona želi naći će nekog već.


Iako muž ko zadnji mulac svaki event poprati oduzet od alkohola dok ona natrčava na svakog tko bi imalo potpomogao ulaštit sjaj njene zvjezde u usponu. Neugodno bude tipovima kad saznaju da joj je muž tu, al to nju puno ne brine,njemu je mučit, bitno je da one njene prije pate kad sutra osvane na nekom od upitnih socijalnih mreža i portala.

I prati je ružan glas, al ne osvrće se ona . Čak i upitna iseljenička elita pomalo od nje strahuje od ponovnog susreta, ona je naprosto „must have“ za zaobić. Upitna je njena i naobrazba, kao i posao koji radi gdje izgledom koristi do krajnosti . Ako bi se tko od kolaga potužio na nju potrči sva u suzama voljenom gazdi koji ukori sve od reda. S visine upitne ona zapovjeda, može joj se, rekli bi ljudi.

Nožica nježna al cipela kineska, oćoravi oko od neukusa kad se prošeta gradom. Visoka štikla i plitak um al ode ona dalje, maršira i jaše apokalipsu. Al ona pod svaku cijenu želi da postane brend, odluka je to vjerovatno koja je prizlaša iz psihološkog razvoja koji je na žalost stao kao i njeno obrazovanje. Britkim diverzijama goloruka i gologruda uspijeva poniziti svakog tko joj stane na put i jaši na tronu. Valjalo bi joj dati nagradu za te napore masno popločane privilegijama. Medjutim kako je ušetala niotkud, na vrtoglavim štiklama tako je donedavno kažu i pala, navodno naišla na novu mladju verziju sličnu sebi koja ju je skinula s trona iseljeničke posvuduše.Prosinac 2014.