Germa raste


PV
PV

Hitlerov ministar za propagandu Joseph Göbbels je jednom rekao: " “Wenn man eine große Lüge erzählt und sie oft genug wiederholt, dann werden die Leute sie am Ende glauben…” Što u prijevodu znači: "Ako se neka velika laž priča i često ponavlja, na kraju će ljudi u to povjerovati..." Dakle, to nije obična, sitna laž. To je velika, krupna, debela laž koju ovih dana žele da nam proture zadnji Titoisti u "regionu", dakako uz silnu potporu medija (vučjeg čopora - gdje kolo vodi hrvatska dalekovidnica, a na čijem je čelu posljednji Titin štafetar). Premijer i njegovi pripuzi uništli su sve čega su se dotaknuli; to je valjda svakom tko ima imalo soli u glavi, jasno i svom silinom traže još jedan mandat.

Zašto?

Ugledni i uvaženi novinar i publicist Tihomir Dujmović je jednom rekao da sve pa i vođenje države proizilazi iz osjećaja, emocija - voliš li nešto ili ne voliš!? Da ste dali hrvatskim nacionalistima da vode Jugoslaviju, oni bi je uništili za par mjeseci. Zašto? - zato što je ne vole. Tako i ovi što su sada na vlasti. Oni žele, iz njima poznatih motiva (ja mislim da je provedba Gedžinog Memoranduma 2) i dalje vedriti i oblačiti nad napaćenim narodom. Što se više tresu temelji ove naše države - to je njima draže. U njihovom mandatu pola pučanstva burlja po kantama za smeće, nećeli nešto pronaći za život. I zapravo što reći o hohštaplerima koji nisu pružili ruku, voljom naroda, izabranoj Predsjednici države?! Ne samo da joj nisu čestitali nego je sputavaju i sprdaju se sa njom na svakom koraku. To su oni isti koji nam se seru na Bleiburg.

Došli su nam i migranti, ustvari Milanović ih je pozvao da nam dođu, dakako, ulaze bez provjere kroz kukuruze, žbunje i tuđa dvorišta. Toj koloni nema kraja (u gibanju je 15 milijuna ljudi). Posvađao (ne nas) se sa svima susjedima, kao neka zločesta baba. I onda su zaredali planovi:

Plan A- Imamo srce

Plan B - Imamo mozak

Plan C- Šaraj malo brate

Plan Č - Nemamo muda

Plan Ć- Allahu akber

 

Gospodine Pemijeru, Vi kao predsjednik hrvatske (srpske) Vlade, ne da ste jedan dezerter, mentalni bolesnik i papak. Vi ste i veleizdajnik.
Listopad 2015.