Jesu li pobješnjeli Krešimir Macan i 'nezakoniti' Krunislav Olujić masturbirali na Hrvatskom radiju?


Na jedinoj komunističkoj radio-televiziji u demokratskoj Europi, u emisiji Hrvatskog radija U mreži prvog,  gostovali su komunikacijski stručnjak za ništa, inače poznati lažljivac koji je godinama obmanjivao građane na YouTubeu na kojem je bio 'Bijes prvi', a ljude ostavio u uvjerenju da se radi o običnim građanima, partijski PR agent Krešimir Macan i bivši predsjednik Vrhovnog suda, koga se nekoć davno dovodilo u kontekst s maloljetnicama, a što nikada nije razjašnjeno,  frustrirani zaštitnik propale političarke Jadranke Jace Kosor, Krunislav Olujić.


Dva radikala obrušila su se na MOST zato što je u ovom trenutku izglednije da bi MOST mogao ići u koaliciju s HDZ-om,  i dok je frustrirani odvjetnik govorio ' nezakonitoj djeci', pobješnjeli Macan govorio je pak o masturbaciji. Očito Macan nije šamarao majmuna prije emisije, što je bila pogreška.  Nije poznato jesu li Krunislav Olujić i Krešimir Macan zajedno masturbirali na Hrvatskom radiju, no, pretpostavimo da ipak nisu, možda su to učinili tek nakon emisije, onako 'nezakonito'?


-  Ja ću reći izraz koji je došao s mreže koji savršeno opisuje ovo što nam se događa, a to je mosturbiranje. Oni ne znaju što bi htjeli. Ljudi moji nemojte nas zavlačiti – rekao je SDP-ov PR agent,  Krešimir 'drkadžija' Macan, uz dodatak da bi predsjednica mogla biti prevaga u izbornoj kampanji u korist HDZ-a. Što bi Radman, kao ZLOGLASNI Terminator HRT-a, trebao učiniti s obzirom na brutalnu cenzuru i teror partije koji vlada na Prisavlju Macan nije rekao. Možda je bio zauzet masturbiranjem? Hrvatska televizija u ovim se presudnim danima potpuno stavila na stranu partije.


Kontroverzni i frustrirani Krunislav Olujić, inače uz Davora Butkovića i Stipe Alfiera Shreka jedan od najružnijih Hrvata, bio je još radikalniji, on je u trenutku gubitka zdravog razuma pokušao biti duhovit, što mu, naravno, nije uspjelo. Recimo da ni Macan nije puno ljepši od Olujića, naprotiv.  - Osobno mislim da je riječ o politički nezakonitoj djeci s jedne strane hrvatskih biskupa, a s druge strane Željke Markić te da su oni ideološki bliži HDZ-u. Ali budući da su nastali u otklonu prema HDZ-u na lokalnoj razini i da njihovi birači nisu birači HDZ-a, moraju preuzeti odgovornost za politički trenutak. Čini mi se da jedan dio MOST-ovaca itekako tako razmišlja i da bi se moglo dogoditi da se MOST raskoli – zaključio je ružni Olujić, koji je između redaka rekao da se predsjednica priprema za ustavni puč. Očito je ružni Olujić zaboravio što je sve govorio Milanović kada je govorio o tehničkoj Vladi koja može trajati godinama, a protiv čega su ustali svi ustavni stručnjaci u zemlji.

Ako Olujić može govoriti na ovakav način o hrvatskim biskupima zašto mi o njemu ne bismo mogli govoriti kao o rugobi, kad on nije lijep, naprotiv, jednako je neugledan kao Macan, poput 'nezakonite' braće su.

 

pvProsinac 2015.